FAQ - Multisport

FAQ

Βασικος

Τι είναι η MultiSport?

Η κάρτα MultiSport είναι μία παροχή προς τους εργαζόμενους που δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα ευρύ δίκτυο εγκεκριμένων γυμναστηρίων και χώρων άσκησης, αθλητισμού και αναψυχής. Πρόκειται για μια κάρτα με μηνιαία συνδρομή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να παραλάβετε την κάρτα από τον εργοδότη σας! Δεν έχετε ακόμη κάρτα MultiSport? Παραγγείλτε κάρτες για τους εργαζόμενους σας ή συστήστε μας στον εργοδότη σας!

Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιώ την κάρτα?

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα μια φορά την ημέρα! Που σημαίνει ότι μπορείτε να επισκεφθείτε το γυμναστήριο ακόμη και μέχρι 31 φορές το μήνα!

Τι χρειάζεται για να γίνω μέλος της MultiSport?

Η κάρτα MultiSport είναι ένα επαναστατικό πρόγραμμα για τους εργαζόμενους. Δεν είναι διαθέσιμο απευθείας σε ιδιώτες και είναι είτε επιδοτούμενο, είτε συγχρηματοδοτούμενο από την εταιρεία και τον εργαζόμενο. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες.

Πού μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα MultiSport?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα MultiSport σε οποιαδήποτε εγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση του δικτύου μας.

Για Συνεργατες

Ποιές είναι οι τιμές?

Οι τιμές επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως: ο αριθμός των δραστηριοτήτων που έχουν προσυμφωνηθεί, την τοποθεσία της αθλητικής εγκατάστασης, τον αριθμό των επισκέψεων κλπ. Για εμάς κάθε συνεργάτης είναι μοναδικός και συζητάμε τους όρους συνεργασίας ανά περίπτωση.

Απαιτείται η σύναψη συμβολαίου συνεργασίας?

Βεβαίως. Όλοι οι όροι συνεργασίας αναφέρονται ξεκάθαρα στο συμβόλαιο συνεργασίας. Τα συμβόλαια είναι αορίστου χρόνου και η περίοδος ενδεχόμενης αποδέσμευσης είναι μόλις ένας μήνας.  

Πώς μπορώ να εντάξω την αθλητική μου εγκατάσταση στο πρόγραμμα της MultiSport?

Είναι μεγάλη μας χαρά που θέλετε να ενταχθείτε στο πρόγραμμά μας. Η ομάδα ανάπτυξης δικτύου συνεργατών είναι εδώ για εσάς. Επισκεφθείτε τη σελίδα Συνεργατών και επικοινωνείστε μαζί μας.    

Για τους Εργαζομενους

Πώς μπορώ να προτείνω μια αθλητική εγκατάσταση για να γίνει μέλος του δικτύου της MultiSport?

Στείλτε μας ένα e-mail στη σελίδα επικοινωνίας. Η ομάδα ανάπτυξης δικτύου θα εξετάσει την πρόταση σας και εφόσον πληρούνται τα κριτήρια θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ενταχθεί στο πρόγραμμά μας.

Τι χρειάζεται να γνωρίζω πριν επισκεφθώ μια αθλητική εγκατάσταση του δικτύου MultiSport?

Η κάρτα MultiSport είναι προσωπική. Για αυτό μην ξεχάσετε την ταυτότητα σας η οποία θα σας ζητηθεί κατά την είσοδο σας στην υποδοχή. Εκτός από αυτό, το μόνο που χρειάζεστε είναι ενέργεια και όρεξη για να γυμναστείτε!        

Σε πόσες δραστηριότητες την ημέρα μπορώ να συμμετέχω με την κάρτα MultiSport?

Η κάρτα MultiSport σας επιτρέπει να επιλέξετε τη συμμετοχή σε ποικίλες δραστηριότητες στα πλαίσια μίας επίσκεψης ημερησίως, αναλόγα με τις προσυμφωνημένες δραστηριότητες κάθε συνεργάτη του δικτύου. Σήμερα επιλέξτε βάρη και Zumba και αύριο Yoga και Pilates. Το Σαββατοκύριακο, κολύμβηση με φίλους!  

Πότε ξεκινάει η συνδρομή της κάρτας MultiSport?

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε από τη στιγμή που θα την παραλάβετε από τον εργοδότη σας ο οποίος θα σας ενημερώσει για την ημερομηνία ενεργοποίησης της. Εν τω μεταξύ δε χρειάζεται να περιμένετε! Φορέστε τα αθλητικά σας και ετοιμαστείτε για το γυμναστήριο!

Για τους Εργοδοτες

Ποιό είναι το κόστος της κάρτας MultiSport?

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το κόστος του προγράμματος της κάρτας MultiSport. Οι πιο σημαντικοί είναι ο αριθμός των χρηστών του προγράμματος και το μοντέλο χρηματοδότησης. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!    

Αξίζει να παρέχω στους εργαζόμενούς μου την κάρτα MultiSport?

Υγιείς υπάλληλοι, καλύτεροι εργαζόμενοι. Έρευνες υποστηρίζουν ότι η άθληση βοηθάει τους ανθρώπους να είναι πιο δραστήριοι και παραγωγικοί στην εργασία τους και παράλληλα μειώνει το φαινόμενο της απουσίας λόγω ασθένειας. Η κάρτα MultiSport θα σας βοηθήσει να κινητοποιήσετε τις ομάδες σας και θα αυξήσει την προσήλωση και την αφοσίωση τους!

Τι είναι οι παροχές προς τους εργαζόμενους?

Διάφοροι τύποι μη μισθολογικής αποζημίωσης που παρέχονται στους εργαζόμενους. Μπορεί να είναι προνομιακή πρόσβαση σε ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες ή ένα πρόγραμμα ασφάλισης υγείας.

Πώς μπορεί να χρηματοδοτηθεί το πρόγραμμα της MultiSport?

Τα πιο συνήθη μοντέλα χρηματοδότησης που προτιμούν οι πελάτες μας, είναι: • Πλήρης κάλυψη του κόστους του προγράμματος κάρτας MultiSport από τον εργοδότη • Συγχρηματοδότηση του προγράμματος μεταξύ εργαζόμενου και εργοδότη

Τι προσφέρει η κάρτα MultiSport στους εργαζόμενους μου?

Προσφέρει στους εργαζόμενους σας το πιο ευέλικτο αθλητικό προϊόν της αγοράς. Γνωρίζετε ότι ο καθένας τους είναι διαφορετικός. Η κάρτα MultiSport τους παρέχει την ευκαιρία να επιλέξουν την δραστηριότητα της επιλογής τους στο χρόνο που επιθυμούν. Δε χρειάζεται να αναζητήσετε συνεργασία με πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις, oι καλύτερες συνεργάζονται ήδη με τη MultiSport!